Termeni si conditii

 

Prin accesarea continutului site-ului SPLearning sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare. Termenii si conditiile pot fi modificati de Security Portal SRL fara acordul utilizatorilor. Security Portal SRL se obliga sa notifice in permanenta utilizatorii SPLearning cu privire la modificarea termenilor si conditiilor prin email si afisarea pe site.
 
Utilizare rezonabila
 
Prin utilizarea rezonabila a SPLearning (www.securityportal.ro/splearning) se intelege utilizarea resurselor puse la dispozitie (suport de curs, teste, resurse de documentare si know how, instrumente IT specifice etc) strict in scopul in care acestea au fost destinate si cu buna credinta. Orice actiune care nu se subordoneaza acestui principiu va fi considerata ca afectand interesele legitime ale Security Portal SRL si contrara termenilor si conditiilor de utilizare ale SPLearning.
 
Accesul la informatii
 
Cu exceptia informatiilor ce fac obiectul site-ului de prezentare (www.securityportal.ro/splearning) unde informatiile sunt publice, accesul la continutul protejat este permis numai utilizatorilor inregistrati si validati de Security Portal SRL, administratorul platformei de elearning. Prin continut protejat se intelege continutul care este destinat accesarii de catre utilizatorii inregistrati si validati (pentru online) respectiv utilizatorii inscrisi si validati (pentru offline). Accesul fraudulos sau neautorizat la informatiile protejate reprezinta incalcari ale prezentelor reguli si ale normelor legale in vigoare.
 
Drepturi de autor
 
Este interzisa copierea, reproducerea sau folosirea neautorizata a continutului protejat fara acordul expres mentionat al Security Portal SRL si autorilor cursului. Continutul poate fi citat in cadrul altor opere stiintifice si numai in conditiile prevazute de lege, inclusiv obligativitatea indicarii sursei.
 
Protectia datelor cu caracter personal
 
Security Portal SRL este inregistrat la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal si respecta normele din domeniu cu privire la protectia acestor date. Orice persoana care acceseaza continutul protejat al SPLearning este de acord cu urmatoarele:
• Toate datele userului care acceseaza continutul protejat (nume, prenume, CNP, rezultate, loguri/prezenta etc) sunt disponibile atat cursantului cat si clientului (prin client se intelege persoana fizica sau juridica care a efectuat plata pentru ca utilizatorul sa acceseze continutul protejat)
• Utilizatorul isi exprima acordul ca datele mentionate la paragraful anterior sa fie transmise altor persoane fizice sau juridice interesate, cu notificarea acestuia, conform procedurii de notificare.
• Utilizatorul isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal ale acestuia sa poata fi utilizate de Security Portal SRL pentru prelucrari statistice destinate uzului intern sau informarii si promovarii in piata.
 
Procedura de notificare
 
Security Portal SRL va notifica toti clientii si utilizatorii sai inregistrati care au acces la informatiile protejate de pe SPLearning cu privire la accesul autorizat sau neautorizat la datele cu caracter personal ale acestora, cat si pentru a obtine acceptul acestora pentru a transmite datele cu caracter personal catre terti (persoane fizice sau juridice), astfel:
• In cazul produselor/serviciilor speciale pentru care acordul de transmitere a acestor date este exprimat anterior (inainte de accesarea produsului/serviciului respectiv), utilizatorul este notificat doar cu privire la transmiterea datelor, continutul exact al acestora si destinatar.
• In toate celelalte cazuri, notificarea se face in scopul obtinerii acordului iar ulterior, in functie de raspunsul utilizatorului, se notifica transmiterea datelor, continutul acestora si destinatarul sau, dupa caz, se confirma cu privire la netransmiterea datelor ca urmare a refuzului explicit si neechivoc al utilizatorului. In caz de refuz, Security Portal SRL nu are obligatia de a transmite utilizatorului identitatea persoanei fizice sau juridice care a solicitat datele respective.
Procedura de notificare prevede urmatorii pasi:
• La primirea solicitarii, Security Portal SRL transmite un mail utilizatorului in scopul notificarii cu privire la transmiterea datelor in cazul produselor/serviciilor unde acordul utilizatorului a fost exprimat anterior, respectiv pentru a obtine acordului acestuia in celelalte cazuri.
• Daca utilizatorul nu raspunde in termen de 7 zile calendaristice solicitarii Security Portal SRL, atunci acordul acestuia este implicit cu exceptia cazului in care utilizatorul notifica cu privire la imposibilitatea de a transmite un raspuns sau de a accesa mailul.
 
Raspundere
 
Security Portal isi asuma dreptul de a solicita drept la replica, despagubiri materiale etc, potrivit reglementarilor in vigoare, pentru orice situatie care aduce atingere drepturilor si intereselor sale legitime, asa cum sunt acestea prevazute de normele legale, prevederile contractuale sau termenii si conditiile de utilizare a SPLearning.
Utilizatorul intelege si este de acord ca nu poate fi angajata raspunderea Security Portal si ca pica in sarcina utilizatorului sa isi actualizeze datele de contact, sa notifice catre Security Portal SRL orice modificare a acestor date, sa adauge domeniul securityportal.ro la domeniile sigure, sa seteze mesaje de raspuns automat in caz de acces limitat la mail (pe perioada concediilor etc) si orice alte aspecte care ar putea produce o comunicare defectuoasa intre parti.
Divergentele dintre parti vor fi rezolvate pe cat posibil pe cale amiabila. In caz contrar acestea se vor adresa organismelor de mediere sau instantelor judecatoresti competente.