Traineri

 
 

Trainerii sunt cea mai importanta parte a unui curs de securitate. De aceea, SPLearning isi propune sa aduca in fata cursantilor sai cei mai pregatiti traineri din domeniu. In cazul oricarui curs de securitate pe care platforma noastra il pune la dispozitie, cursantii vor beneficia de informatii de calitate, exercitii pentru consolidarea cunostintelor dobandite si testari care verifica gradul de acumulare al informatiilor. Toate acestea sunt realizate de catre trainerii nostri pentru a ne asigura ca, in momentul terminarii cursurilor, fiecare absolvent are pregatirea necesara pentru a ocupa postul pentru care a fost gandit fiecare curs.

 

Razvan Ionescu

Razvan Ionescu

Razvan preda cursurile Manager de Securitate (fiind primul trainer din Romania pentru ocupatia manager de securitate – cod COR 121306) si Vanzari in Securitate

Avand un background de peste 10 ani in domeniul securitatii, a ocupat diferite functii in domeniu, atat in structurile statului cat si in cadrul companiilor private. Experienta in domeniul privat vizeaza cele mai importante elemente ale spectrului securitatii: paza, sistemele tehnice de securitate, respectiv importul si distributia echipamentelor de securitate.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Flavyus Dragomir

Flavyus Dragomir

In cadrul programului SPLearning, Flavyus este responsabil cu cursul de calificare de agent de securitate.

Licentiat in stiinte juridice, masterand in factorii si formele terorismului, Flavyus a activat in diferite structuri de aparare, calificat inspector protectia muncii, cadru tehnic Psi, pregatire sanitara, formator, manager securitate, precum si alte calificari pe linie militara. Experienta sa de 20 ani in domeniul securitatii, gama si complexitatea serviciilor prestate il recomanda ca un specialist de inalta tinuta.

In prezent activeaza in cadrul unei directii de securitate privata, cu un obiect de activitate complex, respectiv, paza umana, transport valori, interventie si monitorizare, dispecerizare complexa, sisteme electronice de securitate, etc., totul la nivel national. De asemenea, din pozitia sa conduce in mod nemijlocit un centru national de alarmare avand in subordine 32 de dispeceri.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Simona Ciinaru

Simona Ciinaru

Simona este responsabila cu dezvoltarea si administrarea testelor de profiling pentru personalul de securitate.

Psiholog autonom in Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii, Apararii si Ordinii, titular al Cabinetului Individual de Psihologie – Simona Ciinaru, absolventa a Facultatii de Psihologie si Sociologie, a programului de Master ‘’Psihologia Resurselor Umane’’, dar si a cursului de formare profesionala ‘Furnizarea serviciilor psihologice in domeniul securitatii private’, a inceput activitatea ca psiholog in cadrul societatii – S.C. Nimrod Guard S.R.L. in anul 2008, unde a invatat sa activeze in sectorul securitatii private, cunoscandu-i astfel exigentele si nevoile legate de implantarea activitatilor psihologice in securitatea din Romania, acumuland experienta practica in domeniu, experienta pe care o impartaseste in prezent clientilor si colaboratorilor.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.