Warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client0/web5/web/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 107

Profiling - un nou serviciu disponibil firmelor de securitate

SecurityPortal.ro a lansat o baterie de 9 teste psihologice de evaluare a celor mai importante trasaturi de personalitate pentru personalul operativ din securitate.

Agent de Securitate - Lansare curs

SecurityPortal.ro are placerea sa va anunte avizarea cursului de Agent de Securitate!

Luna cadourilor la SPLearning

24%Vanzarile reprezinta pentru orice companie o zona de maxim interes iar profesionalizarea vanzarilor a depasit stadiul de moda si a devenit o regula in piata de securitate din Romania.

Prima serie de cursuri online pe platforma SPLearning

Security Portal va informeaza pe aceasta cale despre lansarea primelor cursuri destinate platformei de elearning.
Ca urmare a interesului manifestat de piata si a solicitarilor venite dinspre firmele prestatoare de servicii de securitate, primele cursuri se adreseaza zonei comerciale, respectiv marketing in securitate si vanzari in securitate. 

Felicitari!

Ai ajuns pe pagina cursului de Dispecer Centru de Alarmare

 

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre standardul ocupational, conditii de acces, programa sau trainer, te rugam sa accesezi pagina dedicata cursului

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi cei 3 pasi simpli de mai jos

 

1

Contract

Descarca documentele necesare pentru inscriere accesand linkul de mai jos, completeaza-le si transmite-le in format electronic pe adresa  de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Un reprezentant al nostru te va contacta in cel mult 24 ore pentru finalizarea documentatiei si transmiterea facturii.

2

Plata

Efectuarea platii este conditie obligatorie pentru inscrierea la cursul nostru.

Dupa receptionarea platii, va fi emisa si transmisa catre dumneavoastra factura fiscala. 

3

Curs

In maxim 24 ore de la confirmarea platii veti primi si datele de acces pe platforma de elearning impreuna cu un ghid de folosire a acestei platforme.

Daca intampinati probleme, apelati serviciul nostru de suport la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  

Lansare platforma eLearning

Securityportal.ro anunta cu satisfactie lansarea componentei online a programului SPLearning.

Poll: Este necesara o platforma de eLearning in securitate?

Urmare a lansarii pe piata a platformei SPLearning de management si administratie online a continutului educativ, va rugam sa ne spuneti parerea dvs. prin completarea acestui chestionar.

VANZARI IN SECURITATE – lansare curs

Va anuntam pe aceasta cale despre lansarea primului curs de vanzari targetat pe zona de securitate. Cu siguranta, indiferent de ce alte cauze vor fi identificate, se poate spune ca succesul sau esecul unei companii se datoreaza si nivelului insuficient al vanzarilor.