De ce cursuri online?

 
Cursurile online reprezinta o alternativa moderna si foarte comoda pentru a creste nivelul pregatirii persoanelor si pentru a accesa zone neacoperite de cursurile clasice de calificare. In plus, cursurile online au o serie de avantaje clare fata de versiunea offline, si anume:
• Flexibilitatea programului – cursantii isi pot organiza programul in functie de criterii personale, sala virtuala de clasa fiind deschisa non-stop. Accesul la informatie poate fi intrerupt si reluat in orice moment, neexsitand constrangeri legate de orarul fix specific variantelor offline de pregatire.
• Impact redus asupra programului de lucru – spre deosebire de celelalte tipuri de cursuri, la cursurile online nu este necesar ca angajatii sa fie scosi din program.
• Evaluarea corecta – la finalul fiecarei lectii cursantii vor avea de indeplinit diferite activitati (teste, sarcini, seminarii etc) care vor fi notate de lectori si/sau de sistemul automat de corectare. Evaluarea cursantilor de catre lectori se face in lipsa contactului direct ceea ce elimina posibilitatea favoritismelor. In ceea ce priveste testele exista posibilitatea schimbarii ordinii intrebarilor si a raspunsurilor pentru a evita copiatul raspunsurilor, testarea se face intr-un timp dinainte definit iar corectarea este realizata automat de sistem. Toate aceste elemente contribuie la o evaluare mai apropiata de adevar a cursantilor.
• Costurile reduse – cursurile online au in general costuri reduse atat pentru organizatori cat si pentru cursanti datorita eliminarii unor cheltuieli cum ar fi chirie sala clasa, coffee break, deplasare, cazare etc

 

Cum ma inscriu la un curs?

 
Pentru a va inscrie la un curs sau la un pachet de cursuri, aveti nevoie sa va inregistrati pe site si apoi sa aplicati la cursul sau pachetul de cursuri dorit urmand pas cu pas instructiunile de pe ecran. Pentru accesul la curs este necesar ca inainte de inceperea cursului sa ne transmiteti documentele solicitate semnate (si stampilate, dupa caz) precum si confirmarea platii integrale. Neindeplinirea celor doua conditii atrage dupa sine neacordarea accesului la continutul protejat, asa cum este acesta specificat in rubrica Termeni si Conditii.

 

Cum efectuez plata?

 
Plata se poate efectua prin transfer bancar sau depunere in contul Security Portal SRL
Banca: Raiffeisen Bank – sucursala Colentina
IBAN: RO92 RZBR 0000 0600 1295 8422
Pe documentul de plata specificati datele necesare identificarii utilizatorului inregistrat pentru care doriti acces la continutul protejat asa cum acesta a fost definit la Termeni si conditii (ex: username, seria si numarul facturii etc).

 

Ce se intampla daca nu ma incadrez in termenele prevazute de cursurile online?

 
Activitatea utilizatorilor inregistrati si validati la cursurile online se reflecta in nota finala datorita faptului ca activitatile de la fiecare lectie (teste, seminarii, sarcini etc) fac obiectul evaluarii.

 

Ce se intampla daca nu sustin examenul final sau nu depasesc baremul pentru absolvire?

 
Nesustinerea examenului final sau neindeplinirea baremului de absolvire specificat pentru fiecare curs in parte conduce la nepromovarea cursului. In aceasta situatie, cursantii au dreptul la o singura reevaluare, contra cost (100 lei / evaluare + TVA). Aceeasi taxa se aplica si in cazul in care utilizatorul doreste reexaminarea in vederea maririi notei.
ATENTIE! Rezultatul reexaminarii este considerat rezultat final, chiar daca este mai mic decat rezultatul initial.

 

Ce diplome se emit si care este recunoasterea acestora?

 
La finalizarea cursurilor se pot emite urmatoarele diplome:
• Diploma de calificare/specializare/perfectionare – aceste diplome se emit doar pentru cursuri offline recunoscute de ANC
• Diploma de certificare SP-Certified – aceste diplome se emit utilizatorilor care au urmat si absolvit cu succes cursurile online de pe platforma de elearning.
• Diploma de participare – aceste diplome se emit pentru utilizatorii care au urmat dar nu au absolvit cursurile de online de pe platforma de elearning.
Pentru mai multe detalii referitoare la diplome si recunoasterea acestora, va rugam sa consultati pagina dedicata sau sa ne contactati.

 

Cine are acces la datele mele personale?

 
Pentru detalii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, va rugam consultati pagina Termeni si conditii.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.